top of page
Writer's pictureKarmen Seražin

PONAVLJAJOČA ŠTEVILA -Katero število vidiš pogosto? Preveri, kaj ti sporoča!

DUHOVNI / ANGELSKI POMEN / SIMBOLIKA PONAVLJAJOČIH ŠTEVIL

Kaj ti sporočajo števila, katera pritegnejo tvojo pozornost in jih večkrat vidiš, v določenem obdobju?


Vodstvo in razna sporočila prihajajo k vam na različne načine. Največkrat je potrebno sporočila, katera prihajajo preko znakov "dešifrirati" preko simbolike teh znakov. Tako lahko sporočila duhovnega vodstva prihajajo k vam tudi skozi videvanje najrazličnejših kombinacij števil.


Na kakšen način, prihajajo znaki, ki jih duhovno vodstvo pošilja?

Se tudi vam dogaja, da vam v določenih obdobjih skačejo pred oči vedno ista števila - včasih prav kličejo po naši pozornosti.

Npr.: Zbujate se in opazite, da je na uri vsakič ista št., greste v službo in pred vami vozi avtomobil, ki ima na tablici spet isto št., se odpravite v trgovino in na računu se vam spet "pojavi" isto število. Lahko tudi sanjate določena števila, lahko jih videvate v revijah, po TV ali računalniku, v meditaciji... Pomembno je le, da nekako zaznate, da se vam določeno št. v krajšem obdobju večkrat ponovi ali pa vas to resnično pritegne. Takrat boste vedeli, da je to sporočilo za vas.


Preverite kratek opis števil spodaj.

simbolika-duhovni-pomen-videnja-stevil
Pomen / simbolika ponavljajočih števila

Število 0:

Čas je za meditacijo/molitev, razvijanje samega sebe v duhovni smeri/bodi odprt in poslušaj svojo intuicijo, da dobiš namige, odgovore. Št. 0 simbolizira povezavo med vsemi živimi bitji in vas hkrati "opozarja" na duhovni svet. Nikdar nisi sam/a! Tvoji angeli varuhi te bodo podpirali na vsakem koraku, katerega moraš narediti, da odkriješ svojo pravo identiteto in dosežeš višji namen tu na Zemlji. Čas je, da za sabo pustiš vse skrbi in začneš na "novo". Ta nova faza bo zate nedvomno bolj "zahtevna", saj te čakajo velike odločitve ter občutek ne-sigurnosti. Le -to bo zdaj tvoj "nevidni" spremljevalec, v katere moraš zdaj slepo zaupati. Okleni se ljubezni, zaupanja in vere.


Število 1:

Manifestacija/novi začetki/pazi na svoje misli-fokusiraj se na sanje, cilje, naj bodo tvoje misli pozitivne. To število te spodbuja, da iščeš nove začetke, priložnosti in projekte s pozitivno in optimistično naravnanostjo, saj se ti pojavljajo v življenju iz zelo dobrega razloga. Tvoji angeli in vodniki si želijo, da bi dosegla/ dosegel in uspel/a z želenimi cilji, zato ne odlašaj s pozitivnimi koraki in prizadevanjem naprej. Ne dovoli, da ti strahovi, dvomi, skrbi preprečijo, da bi živel/a in služil/a svojemu Božanskemu življenjskemu namenu in dušnemu poslanstvu. Izzivov se loti s polno mero zaupanja tako vase, kot v univerzalne energije ter duhovni svet.


Število 2:

Ohrani upanje in pogum, vse se dogaja v najvišje dobro tebe in vseh vpletenih-čeprav tega mogoče ne vidiš. Sodeluj z drugimi in bodi diplomatska / diplomatski ter ljubeč/a.

Pogum, vera in zaupanje v univerzalne energije ter angele so trenutno odgovor na tvoje molitve / želje. Lahko je zdaj testirana tvoja potrpežljivost, a vedi, da se bo vse zgodilo ob pravem času. Tvoje zaupanje in vera bo pripomogla k ugodnejšemu razpletu okoliščin / situacije. Dvigni svojo vibracijo!


Število 3:

Mojstri so okrog tebe in ti nudijo pomoč/osebna rast tako v mislih, telesu in duhu. Vnebovzeti mojstri ti pomagajo, da se osredotočiš na Božansko iskro znotraj sebe in drugih ter ti pomagajo pri izražanju svojih želja. Poveži se z njimi in pomagali ti bodo najti mir, jasnost in ljubezen znotraj sebe in v drugih. Sledi svoji intuiciji in notranji modrosti, tako da boš v tem trenutku lahko ustrezno ukrepal/a. Uporabi svoje spretnosti in sposobnosti, da izboljšaš svoje življenje in življenje drugih. Angeli in mojstri te spodbujajo, da z optimizmom in navdušenjem slediš svoji življenjski poti ter misiji svoje duše.



Število 4:

Angeli in nadangeli so okrog tebe / tvoje molitve so slišane - prosi jih za pomoč, da lahko opraviš potrebno delo / štirje elementi / štiri smeri neba. Svoje načrte pravilno pripravi, ustvari trdne temelje in nato spravi le-to v tek / dejanja, da boš lahko uresničil/a svoje sanje / cilje / želje. V pomoč ti bo energija organiziranosti, discipline, reda, samokontrole, prizadevanja in vztrajnosti.


Število 5:

Potrebno bo sprejeti pomembne odločitve o spremembah v tem obdobju, da lahko obrneš svoje življenje na bolje. Odloči se za pozitivne in zdrave spremembe, katere ti bodo pomagale fizično, duševno, čustveno in duhovno. Prosi za nebeško pomoč! Angeli te opozarjajo, da le ti poznaš prave in resnične želje svojega srca in samo ti si tisti / tista, ki lahko uresniči svojo usodo na edinstven način.


Število 6:

Uravnovesi materialno in duhovno / spusti vse skrbi, glede materialnega / potreba po stabilnosti v vseh odnosih ( doma, v službi, okolju ). Spoštuj sebe in druge tako, da prevzameš odgovornost za svoje življenje in si pošten/a, ljubeč/a, skrben - skrbna, v vseh odnosih ( tudi do sebe!!! ). Kaže se "reševanje problemov" z namenom vzpostavitve stabilnosti na vseh področjih tvojega življenja.


Število 7:

Si na pravi poti, nadaljuj s svojim dobrim delom / namenom / usmerjenostjo...

Angeli in vodstvo te vzpodbuja, da začneš z duhovnim delom in / ali kakršnokoli prakso / storitvijo, katera je povezana z dušnim ter srčnim namenom, ki vključuje poučevanje, komunikacijo, zdravljenje drugih in služenje človeštvu. Bodi pozitiven vzgled drugim in jih navdihuj, da iščejo svojo strast in namen v življenju. Vedi, da te božanska moč podpira in odpira vrata novim priložnostim.


Število 8:

To število predstavlja blaginjo in obilje, pa tudi karmo. Kar seješ to tudi žanješ / obilje je na poti. Čas je tudi, da stopiš v svojo osebno moč ter zaupaš svojim sposobnostim, talentom in jih razkriješ / uporabiš v svojem najvišjem potencialu. Bodi hvaležen / hvaležna za vse blagoslove, katere si "požel/a" do sedaj in za vse, ki še pridejo!


Število 9:

Nahajaš se v obdobju zaključkov / tvoje delo vključuje pomoč in služenje drugim, skozi tvoj naravni talent, zanimanja...ZAČNI!

Čas je, da zaključiš eno fazo / cikel in začneš novega. Mogoče je prišel čas, ko je potrebno neko situacijo zaključiti, saj ne služi več svojemu namenu - izživelo se je, zato spusti! Čaka te nekaj povsem novega, kar bo prineslo izboljšanje življenja na splošno. Začni z majhnimi koraki k velikim spremembam ZDAJ!


duhovna sporočila preko števil
Ponavljajoča števila prinašajo duhovna sporočila

Omogoči si brisanje omejitev za lahkotnejše življenje z Access Bars® tretmajem tukaj


Dovoli si izbrati manj fizične bolečine z MTVSS telesnim procesom tukaj

Raziskuj svojo preteklost v Regresoterapiji tukaj


Naroči e-mail Tarot reading tukaj


Z vami in za vas Karmen Seražin Access Bars / MTVSS / Korekcija vida / regresoterapija / meditacije / svetovanje / osebna rast in duhovnost / tarot/ Za vse informacije se obrnite na:

FB stran>>>Vibracijeduse

Duhovni pomen / simbolika angelskih števil je povzeta po Joanne Walmsley: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.si/p/what-are-ang…in iz raznih knjig / gradiva / internetnih virov ter lastnega raziskovanja in izkušenj.


442 views0 comments

Kommentare


bottom of page