top of page
Writer's pictureKarmen Seražin

PISMO ZATE - POŠILJA TI GA TVOJA DUŠA

Updated: Apr 25, 2020


"Klic", katerega sem prejela, da spišem to "pismo", je bil tako močan, da sem ga morala spisati zdaj sredi noči. Enostavno mi ni dovolilo spati in očitno je to moralo danes med vas. Ali je to polna luna? Mogoče. Ali je to intenzivnost prihajajočih energij? Vsekakor. Veliko ljudi namreč v tem obdobju kliče njihova duša, da se končno prebudijo in nekaj naredijo. Intenzivnost energij v katere prihajamo zdaj, bo povod, da bo ta "klic" vedno močnejši in vse težje ga bo potlačiti, utišati ali ignorirati.

Če je to pismo zate, boš vedel/a medtem, ko ga boš prebiral/a, saj boš to zelo močno čutil/a. Ni napisan samo zate, temveč je to klic za več ljudi.

pismo-zate-od-tvoje-duše-vibracijeduse.si

Že dolgo se tvoj ego upira in zanika glas duše, kateri je vedno glasnejši. Takrat, ko se umiriš, se ona oglasi, zato se rad izgubljaš v delu in obveznostih. Mogoče se niti ne zavedaš, delaš vse spontano, lahko celo robotsko...vse mogoče si "izmisliš", samo da preslišiš tisti nežen glas v sebi. Zakaj? Zato ker je tako lažje? Pa je res lažje?

Da, vem...tako se ti ni potrebno ukvarjati pregloboko s samim življenjem. Odnosi z drugimi so povečini površinski ali pa celo zaviti v vato mask, pretvez in laži. Res je, tako bežiš pred morebitno bolečino, razočaranjem in tudi pred samim seboj. Globoko v sebi veš, da je to čista resnica, vendar ne skrbi, ne obtožujem te, saj te imam vendar rada, želim le, da te predramim.

Dan za dnem se prepričuješ, da nima smisla nekaj več pričakovati od drugih ter od življenja. Pozabil si nase! Pričakuj vendar več od sebe! Ego te zna kaj hitro utišati z nešteto izgovori, zgolj zato, da je življenje zate "navidezno" bolj enostavno. Utiša te zato, ker v sebi nosi strahove. Mogoče je to strah pred zavrnitvijo ali strah pred neuspehom. Kaj pa če je strah pred samo bolečino ali obsojanjem? Mogoče pa sploh ne zna prepoznati zakaj? Odgovor lahko sploh ne pride, saj je vrvež okrog premočan in utiša ta nežen glas.

Kaj pa, če te ego v bistvu "brani" pred nepoznanim? To nepoznano je namreč zanj največja nevarnost kar obstaja, zato te je pripravljen braniti. S tem, ko te želi obvarovati pred "morebitno nevarnostjo", te hkrati prikrajša za veliko izkušenj. Težko je stopati po poti, kjer ne vidiš jasno naslednjega koraka in res je, izkušnje so lahko lepe ter manj lepe. Nekatere izkušnje so težke in boleče, pa vendar, to je življenje. Le kdo ima življenje posuto samo z biseri in smehom? Nihče, vendar tvoj ego zna tako dobro zakriti resnico, da boš v drugih videl le tisto, kar boš hotel zato, da ne narediš koraka naprej. To je lahko boj, med dušo in egom...dan za dnem. Duša kliče...ali se odzoveš?

duša-te-kliče-vibracijeduse.si

Mogoče te je strah, saj ne veš, če si resnično želiš na svoja ramena spraviti tako težo odgovornosti, novih izzivov in konec koncev bolj "kaotičnega" življenja. Tako je preprosto to življenje, ko teče vse po ustaljenih tirih. Ni najlepše, vendar je pa predvidljivo in vse poznano. Točno veš kako in kaj. Oklepaš se tega, kar poznaš že v globine, tvoja duša pa si želi več. Želi si več izkušenj, novih dogodivščin...želi si življenja, ne pa zgolj živeti. Poznaš razliko? Seveda poznaš.

Če se umiriš, lahko začutiš žalost tvoje duše. Kot v kletki je zaprta in si želi svobode. Želi se le izraziti, v vsej svoji veličini in pokazati celo tebi kaj vse zmore in kaj vse ve. Ti pa ji ukazuješ, naj bo tiho, še malo potrpi in mogoče nekoč, nekje...bo čas tudi za to. Ali čutiš, kako drhti in te poskuša prebuditi iz iluzij sanj, v katerih živiš? Želi ti povedati, da to niso tvoje sanje, te sanje si prevzel od drugih. Mogoče se niti nisi zavedal, ampak zdaj, ko prebiraš te vrstice, te ona kliče in te prosi, da se zbudiš.

Življenje je lahko veliko več, kot pa ga živiš ti. Tudi sam si ga že izkusil in oplazil s kotičkom svojega očesa, le prekmalu si nehal verjeti, saj ti je okolje dopovedovalo, da je to le iluzija in da to ne obstaja. Tvoje želje in iskrica vere, je tam nekje ugasnila. Predal si se življenju, misleč, da je tako prav, da se je potrebno žrtvovati in potrpeti...a življenje gre mimo tebe. Nisi želel poslušati svoje duše...nisi imel poguma...ga imaš zdaj? Ali boš zdaj prisluhnil? Ali boš zdaj kaj ukrenil? Ali je zdaj pravi čas, da se zbudiš?

Tvoja duša ti šepeta zdaj:

"Predragi moj, ne morem ti obljubiti bogastva, ampak saj sam veš, da to ni bistvo življenja. Ne morem ti obljubiti, da ne bo več bolečine - seveda bo, ampak vsaka bolečina te naredi močnejšega. Bolečino si izkusil tudi v preteklosti, pa si še vedno tukaj, kajneda? Ne morem ti obljubiti brezskrbnega življenja, saj veš, da to ne obstaja. Vsak mora prevzeti odgovornost za svoje delovanje in odločitve, katere sprejema vsak dani trenutek. Ali veš, da tudi takrat, ko se ne odločaš in ne deluješ...si se v bistvu odločil...torej, dvigni se na noge in začni ukrepati zdaj! Ne morem ti niti obljubiti, da bo lahko, saj že ko pomisliš na to, v drobovju čutiš, da ne bo.

Lahko pa ti obljubim, da ti ne bom naložila na tvoja ramena več kot zmoreš. Vedno ti bom šepetala vodstvo, te usmerjala in bodrila. Nudila ti bom oporo, kjerkoli in kadarkoli boš to potreboval in ti zaupala stvari, da boš lažje stopical čez tiste težke dni. Obljubljam ti pestro življenje izkušenj in modrosti, v katerem boš jokal tako od sreče kot tudi od žalosti, vendar slednje le z namenom tvoje rasti. Obljubljam ti, da ti na koncu ne bo žal, saj ko boš pogledal nazaj, boš v srcu čutil mir, ker boš vedel, da si dal vse od sebe zato, da bo svet lepši in boljši. V tebi namreč tli nežen plamen luči, kateri lahko doseže veliko ljudi. Prebudi ga v sebi in pojdi z mano po poti ljubezni."

Lepo te pozdravljam

tvoja Duša

pismo-tvoje-duše-vibracijeduse.si

"To je moja resnica, kar ne pomeni, da je tudi tvoja"

Čas je, da prevzamete odgovornost za svoje delovanje in za ustvarjanje kvalitetnega življenja, brez nepotrebnih dram in z veliko mero ljubezni, spoštovanja in čustvene inteligence tako do sebe, kot do drugih ljudi

” SREČNO NA VAŠI POTI"

Z vami in za vas Karmen Seražin Access Bars / MTVSS / regresija / meditacije / svetovanje / osebna rast in duhovnost / angelski tarot readingi Za vse informacije se obrnite na:

Prijavite se na novice in bodite prvi, ki boste obveščeni o vseh posebnih ponudbah, popustih in dogodkih. Naša spletna stran>>>http://www.vibracijeduse.si/

Pišite na: e-naslov>>>vibracijeduse@gmail.com

Obiščite nas: FB stran>>>Vibracijeduse

470 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page